publicat la 11.02.2012
publicat la 23.12.2011
publicat la 19.12.2011
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Placinta cu mere
Tava de copt se unge cu putin ulei si apoi se pudreaza cu faina. Merele se curata de coaja si se dau prin razatoare, apoi se amesteca intr-un vas cu zaharul, zaharul vaniliat ,scortisoara. Se intinde prima foaie de aluat si apoi se aseaza in tava de copt, apoi se aseaza marul ras uniform pe tota...
Tarta de fructe in caramel
Se spala si se curata merele de coaja, apoi se taie felii semiluna. Intr-o tava se presara un strat de zahar pe toata suprafata acesteia si se aseaza pe aragaz la foc mic sa se caramelizeze. Cand zaharul a devenit maroniu si lichid se adauga merele , intorcandu le cu o spatula pana cand...