Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 20.02.2013
1. Scurg zerul de pe branza de vaci. ( fiind dietetica e cam gata scursa) 2. Peste branza pun bicarbonatul si sarea.( nu puneti mai mult bicarbonat caci va fi acidulata branza topita de la final) 3. Amestec totul cu o...
mai multe
publicat la 30.08.2014
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 incaltatoare
Veioza OSVINO, LED
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 13:57
de laura_n 7
ieri la 13:33
de Constelatialeu 9
pe 17.10 la 17:50
pe 17.10 la 15:17
pe 17.10 la 07:35
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
vasimur
RODIMUR
babi5 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
andreea123 1
benairina 1
Nu e moft 1
gaby_isro 1
merylow 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Branza topita dietetica de casa
1. Scurg zerul de pe branza de vaci. ( fiind dietetica e cam gata scursa) 2. Peste branza pun bicarbonatul si sarea.( nu puneti mai mult bicarbonat caci va fi acidulata branza topita de la final) 3. Amestec totul cu o...