Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 30.11.2011
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...
mai multe
publicat la 30.11.2011
Faptul că nu vă vine bine cămaşa nu e un motiv să faceţi gălăgie. Iar vine domn doctor şi iar vă face electroşocuri.
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Taburet pliabil telescopic
Set de 4 pahare de whisky
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 11:32
ieri la 10:58
de Gherca Daniela 5
pe 27.06 la 20:14
pe 27.06 la 09:51
pe 26.06 la 10:37
5 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paste cu piept de pui si ciuperci ("NUI libanez")
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...