Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 30.11.2011
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...
mai multe
publicat la 30.11.2011
Daca azi toate par sa-ti mearga struna, sigur ai uitat sa iei ceva in calcul.
Taietor de pizza
Perie de pantofi
Suport pentru ustensile de bucatarie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
ieri la 18:08
ieri la 18:00
de RODIMUR 8
ieri la 17:53
de Bucataras 6
pe 29.11 la 09:59
pe 29.11 la 09:49
de oanapl 7
11 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
4 voturi
Constelatialeu
vasimur
Rocsi
Martik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
florylau 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paste cu piept de pui si ciuperci ("NUI libanez")
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...