Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 30.11.2011
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...
mai multe
publicat la 30.11.2011
Guvernul o să îți mărească leafa cu 30%. Pe 1 aprilie :))
Set de 3 boluri Ellenge
Cantar digital pentru bucatarie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:54
la 10:24
de oanapl 8
ieri la 20:46
pe 04.04 la 11:47
pe 04.04 la 11:30
6 comentarii
de Rocsi 9
5 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
Rocsi
MotanLaOale
Veronica22 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MIMI 1
Ghinnni 1
florian 1
bucatelemele 1
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paste cu piept de pui si ciuperci ("NUI libanez")
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...