Ingrediente: 2 morcovii, o ceapa mare,2 cartofi,câțiva căței de usturoi, urechi de porc, picioare de porc,sare,piper boabe și foi de dafin.
Preparare: se curăță legumele care le-am descris mai sus,se pune apa în oală, se adaugă urechile și picioarele de porc împreună cu legumele. Apa o adăugați cat sa le acopere. Legumele le lăsați întregi, nu se taie. Lăsați să fiarbă la foc foarte mic până legumele sunt fierte. Deoarece legumele fierb mai rapid. Apoi cad observati că legumele sunt gata, le scoateți încet cu mare grija și le puneți într-un vas separat la răcit. Apoi, lăsați urechile și picioarele de porc să fiarbă timp de 5/6 ore la foc foarte mic. Între timp pregătiți alți câțiva căței de usturoi care trebuie sa le pisați bine și al puneți într-un alt vas separat. După cele 5/6 ore,adăugați și gelatina să fiți siguri că se va prinde. pregătiți câteva farfurii, luați polonicul și încet scoateți carnea din oala și o împărțiti in farfurii. Apoi puneți usturoiul pisat in ele apoi legumele la fel le împărțiți în farfurii și apoi se adaugă zeama peste. Apoi, puneți farfuriile afara pe balcon sau in frigider și le lăsați până a doua zi.
Poftă bună! 😘
IulianaChiriac
Miercuri, 16 Ian 2019, 21:37:21 Imi place